jordbær sæsonen er på sit højeste og der findes næppe noget bedre end en stor skål solmodne jordbær.
Oplagt at lave en portion jordbæris.
Jordbær skylles og stilkene fjernes, koges med så lidt vand som muligt ved svag varme et par minuter, blendes med sukker og køles ned.
Mælk, fløde, sukker koges op og køles ned.
Blandes sammen og tilsmages med lidt citronsaft
Hældes på ismaskinen.
Det er lige nu hyldetræet står i blomst, med deres store fine skærme og det lige nu det er tid til at lave den populære hyldeblomsterdrik. Så hvorfor ikke lave hyldeblomstsorbet. Metode. Kogte 1,5L vand 1 citron i skiver, 10 hyldeblomster, her efter lod jeg det trække et par dage. Sukkerlage koges og afkøles. Hylde bryggen sigtes gennem et fint klæde, hvorefter den varmes op og stabilisator piskes i. Sidst, blandes sukkerlage og hylde bryggen og står til dagen efter.
Kontakt mig på telefonen +xx xxxxxxxxx
Mail xxxx@xxxxxxxxx.xx