Kontakt mig på telefonen +xx xxxxxxxxx
Mail xxxx@xxxxxxxxx.xx



Artikler

Link til artikler på denne side...


Jordbær.

jordbaer_01

jordbær sæsonen er på sit højeste og der findes næppe noget bedre end en stor skål solmodne jordbær.

Oplagt at lave en portion jordbæris.

jordbaer_02

Jordbær skylles og stilkene fjernes, koges med så lidt vand som muligt ved svag varme et par minuter, blendes med sukker og køles ned.

jordbaer_03

Mælk, fløde, sukker koges op og køles ned.

jordbaer_03

Blandes sammen og tilsmages med lidt citronsaft

jordbaer_01

Hældes på ismaskinen.


Hyldeblomstsaft.

logo

Det er lige nu hyldetræet står i blomst, med deres store fine skærme og det lige nu det er tid til at lave den populære hyldeblomsterdrik. Så hvorfor ikke lave hyldeblomstsorbet. Metode. Kogte 1,5L vand 1 citron i skiver, 10 hyldeblomster, her efter lod jeg det trække et par dage. Sukkerlage koges og afkøles. Hylde bryggen sigtes gennem et fint klæde, hvorefter den varmes op og stabilisator piskes i. Sidst, blandes sukkerlage og hylde bryggen og står til dagen efter.

logo

Til toppen